Отворена кампания за Синята коалиция

Проектът е тук. По-долу ще цитирам описанието му:

Това е отворена гражданска кампания в подкрепа на Синята коалиция в изборите за Европейски парламент и Народно събрание през 2009. Тук споделяме, оценяваме и коментираме идеи за начините, по които всички можем да дадем своя принос за избирането на демократично и отговорно правителство.

Този проект е доброволен и не е обвързан с партиите от коалицията. Той изхожда от доверието в личния ангажимент и личната отговорност на всеки участник. Той си поставя следните цели:

 • Да събере предложения в отделните категории за послания или действия, които могат да помогнат на Синята коалиция да постигне висок резултат на изборите;
 • Всяка идея да получи обратна връзка чрез гласовете и мненията на другите;
 • Да бъде в помощ на всеки, който ще вложи своите лични усилия в постигането на модерно, прозрачно, дясно-центристско управление в България.

За да въведете вашата идея, изберете категория от менюто и натиснете бутона „Submit an idea“. Ако някоя идея ви хареса – гласувайте за нея, подкрепете я с коментар и най-важното – използвайте я.

Поканете вашите приятели да дадат своя принос. Споделените идеи са това, което променя света.

12 мнения за “Отворена кампания за Синята коалиция”

 1. Само не мога да разбера защо смятате, че ГЕРБ и Синята коалиция са дясноцентристки? Бойко Борисов ли е десен? Или политкомисарите на Костов? За мушмороците от СДС, дето не могат да се оправят с регистрацията и легитимността на собствената си партия, е излишно да се говори. Пази Боже, такъв тандем да яхне страната ни!

 2. Тъповато е да плюеш по всеки без да даваш някаква алтернатива или вариант за избор.
  Не е фешън някакси дет се вика ,тоя е мушморок,оня е политкомисар….

  Да видим твоето предложение тогава,в смисъл все някой трябва да ни яхне,все за някой трябва да гласуваш?

  Или нямаш предложение а просто си отворила лайнометката срещу всички?

 3. Коя е тази „синя коалиция“ впрочем…
  Ако не е ясно- не държа да ми отговаряш. Ха-ха. Така ли се пишеше 🙂

 4. Венетке, защо не си каза мнението и за Станишев и компания, ама откровено, защото май предпочиташ те да те яхат. Нека те яхат.Знам само, че ако през 97-а година не беше дошел Костов на власт, сега щяхме да сме барабар с Македония и щяхме да гледаме Европа през крив макарон. Това знам. Разбра ли, Венетке. @Венета Петрова

 5. Лесно е да се оплюва и обругава Иван Костов и СДС, защото е безопасно. На пръв поглед е безопасно да се плюе и по тройната коалиция, но в действителност не е така – живота ни е научил, че комунистите и техните ченгета са дребнави и злопаметни – никога не се знае какво ще ги ядоса и как ще си отмъстят.
  А все трябва да има кого да плюеш…

 6. А кои са десните, уважаема Венета? Доган, Симеон или червените? Или Волен Сидеров, Яне или Любен Дилов? Ще Ви бъда признателен, ако ми обясните.Дясното не е идеология а политика, начинпна възприемане на света и средство да подобриш живота на хората сред които живееш, и които са ти гласували доверие. Вече цитираните „политици“ са ни повече ни по-малко от конюнктурно явление, драпащо със зъби и ногти да мине 4 процентовата бариера за да остане във властта, и да изтъргува съществуването си в нея. И ако Ви е възможно да ми обясните защо всички медии хулят Костов и нито една Волен или Доган.Да не говорим за Първанов и Станишев. България не е опитно зайче за да я поверяваме на такива политици.

 7. Само Костож и СДС ще спасят България!Те са го доказали!!А Станишев ,според мен, трябва да из4езне от полезрението, за да не се срамуваме пред себе си и света, 4е сме некадърници да си избираме упражници.

 8. Защо не идвате във Велико Търново,а сте оставили този жалък пигмей Абаджиев да съсипва синята идея.Очакваме Ви!

 9. Ани, че какво общо има Абаджиев със синята идея? Той беше в СДС, беше и в ОДС, беше и ДСБ, сега слугува на Яне Янев, утре може и да отиде в ДПС, Доган ще го посрещне с отворени обятия, дори и в ръководството ще го вкара. Един ден там може и Волен Сидеров да намери покой. Зависи от порцията, която ще му предложат.

 10. Сега е моментът! В следвашите 20 дни българският народ ще трябва да избере кой иска да го управлява: отново тройната коалиция или едно дясно управление. На 5 юли българинът трябва да гласува или за статуквото или за промяната. В крайна сметка, кой каквото си надроби, такова ще сърба.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *