Коментари по споделеното в Гугъл Рийдър

Споделяте ли неща в Гугъл Рийдър? Ако го правите, вече можете да очаквате реакции от приятелите ви, които ги четат. Функционалността беше току-що обявена в официалния блог на Гугъл.

Коментари в Гугъл Рийдър

В края на всяка споделена публикация има линк, чрез който може да се отвори формата за коментиране. Коментарите са видими за човека, който първоначално е споделил публикацията и неговите приятели. Ако повече от един от вашите контакти са споделили една и съща публикация, имате отделни формуляри за реакция към всеки по отделно. Има и специална страница, в която се виждат всички споделени и коментирани тесктове.

2 мнения за “Коментари по споделеното в Гугъл Рийдър”

  1. Аз нещо не го намерих това при твоите неща. Да не трябва пак тоя гугъл-логин или подобно…

    А иначе, ако правилно съм разбрал, това малко кофти ми стои. За статични линкове, картинки и подобни е ок, но за статии от блогове е тъпо. Разпръсват се коментарите. Коментират се неща, които може да са публикувани без коментар. И всичко това — публично.

    Знам, ще прозвучи като че ли пак се заяждам с goog, ама честно, тия се чудят каква поредна глупост да измислят… Вместо да си оправят различните проблеми в досегашните услуги, седят и току измислят някакъв подобен „енхансмънт“…

    Сори за rant-а. Готино за новината, дано проработи добре 😉

  2. Това е функционалност вътре в Гугъл Рийдър, а не точно в публичното пространство. За разкъсването – коментарът е реакция – въпросът е с кого искаш да си говориш. Не пишеш ей така в празното, пишеш на някого. В първия случай е по-подходящо не да коментираш под публикация, а да напишеш нещо в собствения си блог. 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *