{{Редактирам}}

Това е синтаксиса на шаблон в Уикипедия, който се слага на страница, която в момента променяте. Никога не съм го използвал, някак не ми е в съзвучие с начина, по който разбирам свободната енциклопедия. Но пък се сещам за него всеки път, когато почна да ровичкам тук.

Вече започвам да намирам време за личните си пространства, та съм тръгнал да променям и подреждам блога си. Все пак става бавно, сигурно известно време разни неща няма да изглеждат съвсем на място.

А всъщност, редактирам и множество други неща. От няколко дни не ходя на работа. Спя доста, обикалям кафенета и приятели и гледам повече телевизия. Току виж ми останало време и да закарам колата на ремонт.

Планирам също да се изнеса от София. Поне за известно време. В началото бях доста ентусиазиран. Днес обаче се замислих за две неща, които ме разколебават, макар и не на сериозно. В София има много места, на които мога да ходя сам. За това се изисква устойчив навик, познатост, може би ще отнеме време, докато усетя същото другаде. Второто е малко неприятно откритие от днес – изглежда само в София може да се слушат BBC и RFI. Напоследък бях свикнал да излизам с прикачени слушалки към телефона си и това са комай единствените станции, които са ми интересни.

Не обичам да си променям навиците, макар редактирането да е интересно занимание.

5 мнения за “{{Редактирам}}”

  1. Като българските студенти в чужбина, които получват колети със сирене и луканка. Смешна работа – това са малки, незначителни неща.

    По-страшни са големите, които, парадоксално, не се виждат на първо четене…

  2. Прекалено дълбокомислен коментар, Пламен, ще призная, че не го разбрах.

    Смешното е нещо особено – доста зависи от мисловната нагласа. Разбира се, със страшното нещата може да стоят иначе. Но ще се справим, няма как.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *