Индекси

Съвсем нескромно и въпреки само двата публикувани текста, добавих http://projectoria.org в Директорията. Все пак съм убеден, че скоро Проектория ще е най-динамичният от сайтовете, изредени там.

Също така с помощта на Илиян се постарах да наглася нещата така, че сайтът да е възможно по-напред в резултатите при търсене на „философия“. При наличието на океан от руски сайтове по темата аз съм настроен леко скептично, за сметка на това Илиян е оптимист и ми обещава първа страница. 🙂 (Трябва да отбележа, че резултатите са почти два милиона.)

На мен ми е по-интересно на кое място по PageRank ще се намърда сайта в директориите на Гугъл, когато бъде включен там.

4 мнения за “Индекси”

 1. В този момент сайтът е на 71-во място сред резултатите на български. Не е много обнадеждаващо, но при условие, че почти няма външни връзки към него, може би е нормално…

 2. Интересно ми е кой е Илиян. Става дума за нашия колега може би? Ийори? A.k.a. Zmey?
  Наистина ми е интересно как ти е обещал първа страница и при какви настройки за страницата в Google 😉 Така де, ако се показват по сто записа на страница… 😉
  Ако е Ийори, интересно ми е и да се видим тримата по някое време на някое място. Абе такиамитирабути 😉
  П.П.: Каква шашва си направил със сайта си, каква черна магия тегне над моя..;) Не че ме интересува всъщност, ама просто ми е странно как рейтингът ти скочи и стои висок, а моят слезе от 3 и се залепи на 0.
  Абе няма значение, честито утро и нов успешен ден! 😉

 3. Хм… Това сериозно ли? За моя сайт не съм правил нищо специално. Сега виждам, че е 3/10. За Проектория е 0/10. А за твоя – 2/10, което при условие, че се премести скоро по тия земи не е чак толкова зле.

  Иначе, да, за същия Илиян иде реч. То за кой друг 😉

 4. Проектория вече е с рейтинг 3/10 и е на 40-то място в общите резултати. Обаче липсва в тези на български, а не знам как точно Гугъл решава какъв е езика. Единствено следният ред в кода подстазва език:

  html xmlns=“http://www.w3.org/1999/xhtml“ xml:lang=“bg“ lang=“bg“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *